Online games zijn een van de beste manieren voor mensen om een ​​paar uur tijd te doden, maar sommige van de online games kunnen verslavend zijn en je zult merken dat je ze uren achter elkaar speelt. De beste online games zijn meestal de eenvoudigste, maar het kan altijd deprimerend zijn als je eenmaal een game hebt uitgespeeld die je erg leuk vindt. Hier zijn enkele van de beste online spellen die je kunt spelen als je een leuke tijd wilt hebben om tijd te doden.

Monster Den is een van de beste RPG-games online, hoewel het ongelooflijk eenvoudig is met elementaire grafische afbeeldingen. Het is nog steeds een van de leukste dingen die je kunt hebben met het spelen van RPG-games op internet, en je hebt tal van opties als het gaat om online escape room het kiezen van klasse, prestaties, vaardigheden en andere aspecten van het personage dat je maakt. Je gaat gewoon door het spel om vijanden te doden, je items te upgraden en je personages te verbeteren. Het duurt weken voordat je dit spel hebt voltooid, maar het zal tijd zijn die je goed besteedt aan plezier maken.

King’s Island is een geweldig avonturenspel dat je kunt spelen, hoewel het vergelijkbaar is met een RPG. Je personage begint met niets, en je gaat je personage upgraden terwijl hij een boerenopstand voor je koning beslecht. De wapens worden beter naarmate je vijanden harder worden, en je kunt veel munten verzamelen om je vijanden te doden, munten die je kunt besteden aan het kopen van upgrades. Deze game is geweldig omdat je volledig betrokken bent bij de voortgang van je personage en je urenlang kunt zitten en boeren en krijgers kunt doden terwijl ze je aanvallen.

Rem Remover is een vreemd puzzelspel dat vreemd schattig en heel leuk is. Je hebt een aantal rode vakken waar je op moet klikken om ze te laten verdwijnen, maar je moet voorkomen dat de groene vakken hun ondergang tegemoet gaan. De gezichten op de dozen zijn schattig en de uitdaging van het spel zorgt ervoor dat je het urenlang speelt.

CounterStrike-fans zullen merken dat Paradise Paintball een van de beste online games is om te spelen, en dit combineert de klassieke paintballgames online met een CounterStrike-gevoel dat alle die-hard CS-fans zal aantrekken.

Eternal Red is vergelijkbaar met je klassieke torenverdedigingsspel, maar dan in een side-scrolling-actie die wordt gecombineerd met een vechtspel. Je mag niet alleen je torentjes en wapens opzetten om de vijanden uit te schakelen die worden vrijgelaten uit de “Hell Portal”, maar je kunt ook je personage bewapenen en de vijanden van aangezicht tot aangezicht opnemen.

My Hobo is een unieke game die lijkt op een RPG, maar met een hobo als de held van de game. Je vaardigheden omvatten bedelen, het aantal blikjes dat je kunt verzamelen en hoeveel respect je kunt verdienen. Deze op tekst gebaseerde game is er een voor liefhebbers van klassiekers, maar je zult merken dat je uren kunt besteden om je zwerver naar de top van de sloppenwijken te krijgen met deze online games.

Online games om voor de lol te spelen